Med hjärtat som insats - Stockholm

Peter Jöback, en av våra absolut mest framgångsrika artister, kommer i höst för första gången på 20 år att bjuda in publiken till sin största egna show hittills.

Peter och hans kreativa team har skapat ett eget universum där underhållningen utspelar sig som en del i en annorlunda och spektakulär arenaupplevelse. Vi kallar det "POPTEATER"

Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet

Lördag

Tidig morgon går bussen mot Stockholm. Vi stannar utmed vägen där det finns möjlighet till förmiddagsfika. Vid 13-tiden checkar vi in på Radisson Blu Royal Viking Hotel. Hotellets centrala läge gör att vi under eftermiddagen har nära till butiker, gallerior, museer och restauranger. På överenskommen tid tar vår buss oss till Cirkus. Efter föreställningen väntar bussen och tar oss åter till hotellet.

Söndag

Efter en skön sovmorgon och god frukost åker vi vid 13-tiden mot Småland. Vi gör paus på hemresan och kommer åter till Värnamo vid 19-tiden

 

»
Standardpaketet
2 295 kr
Hotell:
Det är totalt 1 hotell på denna resa. Klicka på namnet för att läsa mer om hotellt.
Radisson Blu Royal Viking Hotel